Sist oppdatert: 01.01.2019

Se liste over 15 siste endringer

Nyhetsarkivet


Les mer

Vårvandring

30.04.15 - Her er en liten bildeserie fra en streiftur rundt om i anlegget. Les mer »

Les mer

Smak av vinter

05.02.15 - Litt snø, frost og klare solrike dager har endelig gitt oss noen etterlengtede vinteropplevelser. Men det ser ut til at gleden blir heller kortvarig... Les mer »

Les mer

Ny attraksjon og litt til

16.01.15 - En ny attraksjon har sett dagens lys i Arboretet. Det er en morsom trim- og aktivitetsløype, bestående av ulike typer apparat bygd opp av tauverk og tømmerstokker. Du finner denne "Klatreskogen" sentralt plassert ved enden av den innerste P-plassen. En spennende aktivitet for både liten og stor. Les mer »

Les mer

Desemberblomstring

05.12.14 - Duftkrossved (Viburnum x bodnantense) blomstrer over en lang periode, og ved jevnt gunstige temperaturer gjerne i månedsvis. Du kan nyte synet og duften av denne fascinerende busken flere steder i Arboretet. Les mer »

Les mer

Novemberstemning

14.11.14 - Perioden i overgangen mellom høst og vinter kan by på mange fine opplevelser i møte med naturen. Les mer »

Les mer

Høst og fargeopplevelser

10.10.14 - Her følger noen bilder som formidler litt av de inntrykk og stemninger som kan oppleves ved en tur i Arboretet på denne tiden av året. Les mer »

Les mer

Litt av hvert - og sopp

29.08.14 - Her følger noen bilder med smakebiter av det en kan få med seg på en liten tur langs stiene i Arboretområdet. Les mer »

Les mer

Dette er planter du kan se i blomst nå

19.05.14 - På tross av at det ble en god del nattefrostskader denne våren, er det heldigvis mange andre planter som står i fin flor. Les mer »

Les mer

Dette kan du se nå

03.04.14 - I disse dager står en del ulike planter i blomst i Arboretet, spesielt i området fra Kafeteriaen via Rhododendrondalen og videre oppover til Øvre Dam. Her kan du se både vårlyng, trollhassel, duftkrossved, japansk prydkirsebær, skunkkala og noen tidlige rhododendron. - Ellers må vi dessverre opplyse om at Kafeteriaen holdes stengt i Påsken. Les mer »

Les mer

Mild vinter med blomstring

16.01.14 - Den hittil så milde vinteren har gitt oss gleden av en lengre blomstringsperiode på buskene av duftkrossved (Viburnum x bodnantense). Du finner noen av disse plantene plassert i en gruppe nær veien langs den første hovudinngangen. I svingen, rett innenfor den første bommen, finnes det plantet 3 ulike sorter, som er hvite til rosa, og der blomstene er deilig duftende. Fortsetter mildværet, så vil disse kunne blomstre lenge ennå. Les mer »

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS