Sist oppdatert: 16.03.2019

Se liste over 15 siste endringer

Nyhetsarkivet


Les mer

Du skjønne mai .....

21.05.09 - Med en rekordvarm april, ble så overgangen til mai en heller kjølig affære. Den vekslende værtypen har likevel lokket frem et rikt og varierende blomsterflor blant både Rhododendron, syrin og magnolia. Les mer »

Les mer

En yrende vår

21.04.09 - Etter måneder med blomstring av trollhassel og keiserbusk, avløses disse nå med med et flor av andre spennende planteslag. Les mer »

Les mer

Skolemøtet for Rogaland

19.11.08 - Arboretet var representert med stand på Skolemøtet for Rogaland som ble arrangert i Stavanger Forum 14. november. Mange lærere sjekket hvor gode de var til å gjenkjenne viltvoksende norske trær og ble med i trekningen av boken ”Trær i Norge og Europa”. Les mer »

Vinteren banker på døren

13.11.08 - November kan by på det meste innen vær, nå ved inngangen til årets mer golde periode. Les mer »

Les mer

Høsten - både vill og vakker !

21.10.08 - Den siste ukes ruskevær har gjort grove innhogg i mye av det fargerike løvet som har gledet oss denne fine høsten! Les mer »

Les mer

Nyhetsmodul er lansert

02.10.08 - Dette er bare en test. Vi skal snart begynne å publisere nyheter på vårt nettsted. Les mer »

Les mer

Høsten er her!

02.10.08 - Her i Arboretet kan du nyte synet av fargesprakende hjertetre som står plassert ved Kafeteriaen og ved flere av dammene. Les mer »

Les mer

uten navn

06.09.06 - Vi ber publikum være spesielt på vakt og respektere forbudet mot bruk av alle former for ild, også røyking!!! På grunn av det uvanlig langvarig tørre og varme været, er det nå ekstremt stor skogbrannfare! - Husk at selv om det ser grønt og frodig ut, ligger det ennå masse vissent og tørt skogsgras som et farlig krutteppe! Les mer »

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS