Sist oppdatert: 02.11.2021

Se liste over 15 siste endringer

Nyhetsarkivet


Les mer

Vårblomstringen er i gang

10.03.11 - Den seneste tids mildværperiode har stimulert trollhasselen til å folde ut sine yndige og velduftende blomster. Les mer »

Les mer

Ledige plasser til lærerkurset i Arboretet 26.april

25.02.11 - Vi har ennå ledige plasser til lærerkurset 26.april. Ny påmeldingsfrist er 25.mars. Les mer »

Les mer

Seminar for lærere og rektorer, 26.april

20.01.11 - For andre året på rad arrangerer Arboretet gratis seminar for lærere og rektorer. Seminaret vil kunne hjelpe lærere til å bli bedre kjent med mulighetene for å bruke området aktivt i naturfagundervisningen. Les mer »

Les mer

Prydkirsebær og magnolia i full blomst

04.05.10 - I Japan feires kirsebærlomstringen i form av en 1300 år gammel tradisjon. Kirsebærblomstringen er også et av årets høydepunkter i arboretet. Gå ikke glipp av dette! Det er et år til neste gang. Les mer »

Les mer

Seminar for lærere og rektorer, 6. april

14.01.10 - 6. april arrangerer arboretet gratis seminar for lærere og rektorer. Seminaret vil hjelpe lærere til å bruke arboretet som en god ressurs i naturfagundervisningen. Les mer »

Les mer

Høstens forlengelse

13.11.09 - Med så store mengder av rognebær som vi har sett denne høsten, har trosten fråtset i matfatet. Derfor har også de mange rognetrærne som står i ulike farger i Rognefeltet fått stå mer i fred enn det som er vanlig. Selv om vi skriver november så står mange av disse busker og trær og viser sin fargerike bærpryd. Les mer »

Les mer

Alt har sin tid

17.06.09 - Med en langvarig, fargerik og intens Rhododendronblomstring, er tiden inne til å stille inn antennene våre på andre frekvenser. Selv om disse fargesprakende vekstene overskygget det meste, vil det alltid være andre planteslag som er verdt å betrakte nærmere. Les mer »

Les mer

Sommerens entré

06.06.09 - Nå har blomstringen i Rhododendrondalen nådd sitt maksimum, både hva mengde, mangfold og farge angår. La ikke sjansen gå fra deg til å få oppleve både en fargerik og velduftende tur i det fri. Les mer »

Les mer

Du skjønne mai .....

21.05.09 - Med en rekordvarm april, ble så overgangen til mai en heller kjølig affære. Den vekslende værtypen har likevel lokket frem et rikt og varierende blomsterflor blant både Rhododendron, syrin og magnolia. Les mer »

Les mer

En yrende vår

21.04.09 - Etter måneder med blomstring av trollhassel og keiserbusk, avløses disse nå med med et flor av andre spennende planteslag. Les mer »

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS