Sist oppdatert: 24.01.2020

Se liste over 15 siste endringer

Nyhetsarkivet


Les mer

Skolemøtet for Rogaland

19.11.08 - Arboretet var representert med stand på Skolemøtet for Rogaland som ble arrangert i Stavanger Forum 14. november. Mange lærere sjekket hvor gode de var til å gjenkjenne viltvoksende norske trær og ble med i trekningen av boken ”Trær i Norge og Europa”. Les mer »

Vinteren banker på døren

13.11.08 - November kan by på det meste innen vær, nå ved inngangen til årets mer golde periode. Les mer »

Les mer

Høsten - både vill og vakker !

21.10.08 - Den siste ukes ruskevær har gjort grove innhogg i mye av det fargerike løvet som har gledet oss denne fine høsten! Les mer »

Les mer

Nyhetsmodul er lansert

02.10.08 - Dette er bare en test. Vi skal snart begynne å publisere nyheter på vårt nettsted. Les mer »

Les mer

Høsten er her!

02.10.08 - Her i Arboretet kan du nyte synet av fargesprakende hjertetre som står plassert ved Kafeteriaen og ved flere av dammene. Les mer »

Les mer

uten navn

06.09.06 - Vi ber publikum være spesielt på vakt og respektere forbudet mot bruk av alle former for ild, også røyking!!! På grunn av det uvanlig langvarig tørre og varme været, er det nå ekstremt stor skogbrannfare! - Husk at selv om det ser grønt og frodig ut, ligger det ennå masse vissent og tørt skogsgras som et farlig krutteppe! Les mer »

Les mer

Vinterglede

15.06.06 - Midt i denne mørketiden så kan vi glede oss over blomstrende busker av både trollhassel og duftkrossved. Sistnevnte finnes både i hvit og rosa utgave. Det er også på denne tiden av året at rikdommen av farger og former på bark og grener kommer til sin rett. I denne spennende variasjonen kan du også finne mange trær og busker med dekorative knopper og kvister. Flere vintergrønne bladplanter gir også liv til et mørkt og blekt landskap, som både Skimmia, Leucothoe, Gaultheria og Trochodendron. Les mer »

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS