Sist oppdatert: 13.03.2017

Se liste over 15 siste endringer

Aktivitetskalender

Arboretet har for tiden få arrangementer i egen regi, men området blir brukt som arena for ulike arrangementer av foreninger og privatpersoner.


Faste arrangement gjennom året:
Full Rulle i regi av Lions Club (mai), friluftskonsert m. Skeiene Janitsjar (mai el. juni), Fuchsia-utstilling i regi av Rogaland Fuchsialag (aug.), Nyttevekstforeningens soppkontroll og sopputstilling i regi av Jærsoppen (aug.-sept.), Arborettrimmen i regi av Sandnes Idrettslag (okt.-nov.), juletre- og julegrøtsalget.

Både Nyttevekstforeningen Jærsoppen og Rhododendronforeningen Sør-Vest bruker Arboretet som base for sine faste møter gjennom året.

Kafeteriaen er åpen hver søndag fra kl. 11.00 - 16.00 og betjenes av Lions Club

 

Husk å stikke innom og prøv aktivitetsløypa vår, "Klatreskogen"! Her kan du teste dine egne balanse- og klatrekunster, og få litt trim med på kjøpet. Som bonus kan det bli litt underholdning og morsomme episoder for hele familien! Du finner den i skogkanten ved den innerste parkeringsplassen. - Anbefales!

 

Prøv vår nye natursti med hele10 poster, som er satt opp langs stitraséen rundt Skittjørn!  -  Anbefales! 

 

Til skoleferiene blir det hengt ut bokstaver (laminert i A5-format) i 2 rebusløyper. Her blir det lagt opp til "bokstavjakt" som skal settes sammen til ord. Du finner info om dette i en av postkassene som står plassert på vedbua ved Tømmerhytta / Aktivitetshuset. 

      

 

Dato

 Tid

Hendelse

 

 

 

 

 

   

   

 

    

 

 

   
     


En slektning av gullregn og uten norsk navn, Maackia amurensis var. buergeri

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS